BodygraphJedinstvena energetska mapa (Bodygraph)

Uputstvo za upotrebu svog života dobijamo na grafičkom prikazu, mapi koju vidite desno. 

Pokazuje ko ste vi u stvari, kakvi ste rođeni i kako da to budete u svakodnevnom životu, pokazuje vaš specifični genetski dizajn.

Ilustracija je bazirana na podacima rođenja, ali za razliku od astrologije, na planetarnoj kalkulaciji 2 datuma, od kojih svaki odražava različitu vrstu svesnosti, jednu inkorporiranu u naše telo i drugu koja je ono što mi mislimo da jesmo. Te dve kalkulacije na mapi su označene crvenom (za svesnost koju ima naše telo) i crnom bojom (ono što mi mislimo da jesmo).

Neki delovi mape su obojeni, a neki su ostali neobojeni. Odnos obojenih i neobojenih elemenata govori sve o vama. Ono što je obojeno je pouzdan, konstantan aspekt nas, a neobojeni delovi su mesta gde mi „upijamo“ energiju onih oko nas.

Preko nje možemo saznati jednostavnu Strategiju koju ima svaki energetski tip sa kojom ide kroz život.

Strategija nas povezuje sa našim unutrašnjim Autoritetom (inteligencijom koja se nalazi u našem telu, unutrašnjim mudracem koji zna koje su prave odluke za nas).

Vidimo 9 energetskih centara, informacionih i energetskih čvorova.

(Head, Ajna, Throat, G, Heart / Ego, Sacral, Root, Spleen i Solar plexus).

Centri su oblasti sa specifičnim energetskim značenjem u telu, povezani sa funkcijom određenih organa.

 

Human design mandala

Mandala

 

 

Hd je sinteza Ji đinga, kabalističkog drveta života, čakra sistema, astrologije, fizike i genetike.

Unutrašnji točak mandale predstavlja 12 znakova zodijaka, a spoljni točak se sastoji od 64 hexagrama Ji đinga i odnosi se na neki od 64 kodona naše DNK.

Mandala ima 64 segmenta koji “prate” kretanje planeta, koje se vide kao aktivacije istovremeno na točku mandale i predstavljene na samoj mapi svesnosti.

 
 
 
 
 

 

 

 

Naš jedinstveni energetski tip

Ljudska aura je jedinstveno energetsko polje koje okružuje svakog od nas. Na taj način mi delujemo jedni na druge. Iako smo svi potpuno jedinstveni, svi pripadamo jednom od 4 tipa:

Generator (sa podtipom Manifesting generator), Projector,Manifestor ili Reflector

Svaki tip ima svoju strategiju funkcionisanja i kretanja kroz život.

Tipovi se (u smislu različitog kvaliteta i količine energije) dele na energetske i ne-energetske.

Generator (70-tak procenata populacije, uključujući i podtip Manifesting generator)

Generator Manifesting generator
Generator Manifesting generator

 

Oni su životna sila čovečanstva. Ako imate definisan, (na mapi crveno obojen) sakralni centar pripadate ovom tipu. Sakral je ogroman generator energije za rad i stvaranje, građenje. Njihova aura deluje kao moćan magnet koji privlači sve što im je potrebno.

Njihova strategija je da reaguju osećajem u stomaku na „ponudu“ koju im život daje. Po tom osećaju dolaze do izbora u radu i životu koji ih ispunjavaju zadovoljstvom. Njihov zadatak je da spoznaju sebe kroz ono na šta su odreagovali stomakom.

Njihov odgovor dolazi iz njihove utrobe, uglavnom kao neverbalni zvukovi, kao mhmm i mn-mn.

Kada iniciraju, umesto da odreaguju osećajem u stomaku, obično završavaju sa osećajem frustriranosti, iscrpljenosti.

Da bi osećali zadovoljstvo, ključnu reč za njih, treba da rade ono što vole.

Razlikujemo tzv. Generator i Manifesting generator. „Pravi“ generatori napreduju postepeno, korak po korak, zastanu, odreaguju opet na nešto i nastave, dok Manifesting generatori idu brže, „preskaču stepenice“ i još više su skloni da iniciraju.

 

Projector (20-tak procenata populacije)

ProjectorOni su tu da vode i usmeravaju energiju drugih. Njihova strategija je da tek kad budu pozvani zbog svojih specifičnih talenata, mogu da uspeju u tom svom zadatku. Kroz otvorene centre, duboko “osećaju” druge fokusirajući se na njihovu suštinu.

Bez obzira koliko prepoznaju suštinu onih oko sebe, sve dok ne dobiju formalno ili energetski poziv da to podele, nailaziće na otpor i ostati ogorčeni što ostali ne vide šta imaju da im daju. Što duže poštuju svoju strategiju i unutrašnji autoritet, njihova aura privlači više poziva da podeli njihove specifične darove.

Oni zaista vide “u čemu je stvar”, ali SAMO kad su pozvani mogu doći do uspeha. Sa svoju energijom koja je pod velikim delovanjem otvorenih centara, a bez definisanog generatora energije, sakralnog centra, mogu da se dovedu do iscrpljenosti. Svakako treba da paze na odmor da ne bi došli do toga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Manifestor (oko 8-9 procenata populacije).

ManifestorOni funkcionišu kao nezaustavljiva sila koja neće dozvoliti nikome da je kontroliše.

Tu su da ostave značajan uticaj svojim iniciranjem rečju i delom.

Na energetskom nivou imaju veoma veliki uticaj na one oko njih. Njihova aura je „zatvorena“ i deluje odbijajuće na druge, tako da drugi ne znaju šta mogu da da očekuju i na nesvesnom nivou pokušavaju da ih kontrolišu. Što opet kod njih izaziva bes. Njihova strategija je da informišu o svojim odlukama i namerama one oko njih i tako eliminišu otpor na koji nailaze. Tako obezbeđuju mir kome teže.

 

 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
Reflector (predstavljaju manjinu od 1 procenta populacije)

ReflectorNjihova strategija je da sačekaju pun ciklus meseca (28.5 dana) pre donošenja važnih odluka. Oni su tu da očarani iznenađenjima života, odslikavaju stanje svesnosti i imaju sposobnost da vide ko je u svesnosti napravio pomak na viši nivo. Nije im definisan nijedan centar. Za toliku otvorenost dobili su zaštitnu "teflon" auru, koja samo „uzima uzorke“ iz okoline. Oni svaki dan odražavaju nebesku situaciju i situaciju u okruženju, te tako nemaju osećaj konzistentnosti. Jedinu konzistentnost spoznaće čekajući pun ciklus meseca, i tek tada mogu doneti odluku.